Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


Maatschappelijke bedrijfsdag

Met uw bedrijf of team een dag de handen uit de mouwen steken? Dat kan! 

Sharity staat garant voor een totaal nieuwe invulling van uw bedrijfsdag. U kunt uw tijd, kennis, netwerk en talenten inzetten voor hen die het nodig hebben. En uiteraard kunt u dit  combineren met het aanbieden van een training, vergadering of evaluatiemoment aan uw medewerkers op locatie. 

In overleg met Sharity bepaalt u hoe u de bedrijfsdag het liefst invult. Zet bijvoorbeeld uw expertise in voor een organisatie die zich inzet voor gehandicapten, ouderen, of mensen die leven in armoede. Of ga op activiteit met mensen die door beperking in hun fysieke, mentale of financiële situatie niet veel buiten komen. Of stroop de mouwen op en pak met elkaar een klus aan op het terrein van één van deze organisaties die wegens gebrek aan handjes en middelen blijft liggen. Reken maar dat iedere deelnemer tevreden huiswaarts keert. 

"Maak in één dag of middag met uw expertise of mankracht het verschil voor een maatschappelijke organisatie in uw regio"

Sharity heeft de afgelopen 10 jaar veel ervaring opgebouwd met de organisatie van maatschappelijke bedrijfsdagen/vrijwilligersdagen. Sharity mocht voor HEINEKEN Nederland viermaal een TOP100 Vrijwilligersdag organiseren. Ook voor Rittal Benelux, Profource en A.S. Watson Group organiseerde Sharity medewerkers- en partnerdagen. (klik hier voor een filmpje van de Top100 Vrijwilligersdag van HEINEKEN Nederland)

Wilt u ook uw eigen maatschappelijke bedrijfsdag? Neem dan contact met ons op.  

©2020 Sharity - ONTWERP: Esmee van der Linden, REALISATIE: Schmeits websolutions