Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


Maatschappelijke Beursvloer

Wilt u concreet matches sluiten met maatschappelijke organisties bij u in de regio als onderdeel van uw MVO-beleid of de maatschappelijke betrokkenheid van uw bedrijf?

Kom dan naar één van de Beursvloeren die Sharity organiseert. U kun hier uw aanbod groot of klein bestaande uit menskracht, expertise, materialen of faciliteiten matchen met de hulpvragen van maatschappelijke organisaties. 

Een mooie bijkomstigheid. Op uw beurt ontvangt u voor uw aanbod een tegenprestatie, want voor wat hoort wat. Het kost u slechts 1,5 uur van uw tijd en na het matchen ontmoet u andere betrokken ondernemers tijdens de afsluitende netwerkborrel.

Momenteel vervult Sharity het projectleiderschap van de Beursvloeren in 's-Hertogenbosch, Ede, Meierijstad en Oss. Daarnaast heeft Sharity een adviserende rol voor diverse andere  Beursvloeren in het land zoals Hilvarenbeek en Dordrecht. 

"Bij iedere opgeloste hulpvraag hoort een tegenprestatie"

De Maatschappelijke Beursvloer is van oorsprong een initiatief van Vereniging NOV. Vereniging NOV is het branchenetwerk van vrijwilligersorganisaties. In 1996 organiseerde Vereniging NOV een eerste landelijke maatschappelijke Beursvloer in de Beurs van Berlage te Amsterdam. In 2002 kreeg het idee vervolg in Arnhem en vond de eerste lokale maatschappelijke Beursvloer plaats.

Deze lokale Beursvloer ontstond onder regie van Vrijwillige Inzet Arhem en met medewerking van de Kamer van Koophandel, KPMG, ABN AMRO en Movisie. Hieruit volgde de website Beursvloer.com waarop je alle informatie omtrent de Beursvloer kunt vinden en waar je kunt zien waar er Beursvloer plaatsvinden in het land.

In januari 2018 heeft Sharity Beursvloer.com overgenomen van Movisie en ABN AMRO.

Sharity heeft een eigen succesvolle stijl voor de Beursvloer ontwikkeld, waardoor de Beursvloeren van Sharity bovengemiddeld goed presteren. Tijdens een Beursvloer wordt de waarde van de gesloten matches direct omgerekend naar de maatschappelijke waarde. Deze variëert per Beursvloer en omvang van een gemeente tussen de € 100.000 en € 500.000. 

Iedere Beursvloer kan tot stand komen door de ondersteuning van een groot aantal bedrijven via financiële sponsoring en sponsoring in natura, veelal naast subsidie van een Gemeente. Wilt u ook profiteren van de extra's als sponsor? Neem dan contact met ons op en verbindt uw bedrijf aan één van onze Beursvloeren. 


Animatie: Uitleg en meerwaarde maatschappelijke Beursvloer

 

©2020 Sharity - ONTWERP: Esmee van der Linden, REALISATIE: Schmeits websolutions