Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/public/sites/www.sharity.eu/_inc/htmlpurifier/HTMLPurifier.autoload.php on line 17
MBO-advies :: Sharity

Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


MBO advies

MBO staat voor Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. MBO is een krachtig instrument om uw bedrijfsdoelstellingen op het gebied imago, financiën en medewerkerstevredenheid te ondersteunen. U verbindt door als bedrijf maatschappelijk betrokken te zijn de expertise van uw bedrijf en/of uw medewerkers aan sociale vraagstukken of organisaties die zich inzetten voor het maatschappelijk belang. Organisaties die actief zijn op het gebied van zorg, welzijn, cultuur, natuur, onderwijs et cetera.

"Maak MBO effectief onderdeel van de identiteit van uw bedrijf"

Bent u op zoek naar advies hoe u deze tak van sport binnen uw MVO-doelstellingen doeltreffend kunt inzetten als bedrijf?

Sharity denkt graag met u mee en levert haar advies desgewenst op in een bruikbaar adviesrapport. Sharity gaat met u na hoe u zich maatschappelijk wilt manifesteren, welk resultaat u wilt bereiken, hoe u MBO onderdeel maakt van de identiteit van uw bedrijf en op welke wijze en in welke mate u uw medewerkers wilt betrekken en enthousiast krijgen voor uw plannen. 

Maatschappelijk betrokken ondernemen levert pas echt zijn bijdrage aan uw bedrijfsdoelstellingen als u het weloverwogen en planmatig een plek geeft in uw bedrijfsvoering. 
 

©2020 Sharity - ONTWERP: Esmee van der Linden, REALISATIE: Schmeits websolutions