Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/public/sites/www.sharity.eu/_inc/htmlpurifier/HTMLPurifier.autoload.php on line 17
Advies en trainingen :: Sharity

Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


Advies en trainingen

Wilt u als bestuurder, voorzitter, of coördinator advies op het gebied van het opbouwen en benutten van contacten in het bedrijfsleven? Of wilt u uw medewerkers/leden laten groeien in het ontwikkelen van hun ondernemende vaardigheden? 

In de adviesgesprekken gaat het natuurlijk niet alleen om het verwerven van financiële sponsoring, of sponsoring in natura, maar ook op het gebied van expertise en PR heeft het bedrijfsleven veel te bieden. Van een eenmalig adviesgesprek, tot een traject, Sharity staat voor u klaar. 

Verder biedt Sharity trainingen, workshops en lezingen aan om uw werknemers/leden ondernemende vaardigheden te leren benutten in het belang van uw organisatie. 

"Met een ondernemende bril op komen uw medewerkers verder"

Workshops voor Maatschappelijke Organisaties:

- Netwerken is net werk
- De waarde van ondernemend denken in het maatschappelijk veld
- Het bouwen van sociaal businesscases
- Effectief werken: De klok als bondgenoot

Uw medewerkers leren het belang van netwerken, pitchen, organistie-ontwikkeling, het bedenken van nieuwe sociaal businesscases en het aangaan van samenwerkingsverbanden. 

Angelique Ottens heeft diverse trainingen en presentaties mogen verzorgen voor de Christelijke Hogeschool Ede, Verdiwel, Welzijnsorganisties Malkander en Welzijn de Meierij. Matthijs Vertegaal mag voor de Hogeschool Arnhem en Nijmegen de onderwijseenheid Sociaal Werk Ondernemen en Organiseren ontwikkelen en doceren. 

©2020 Sharity - ONTWERP: Esmee van der Linden, REALISATIE: Schmeits websolutions