Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


Maatschappelijk Netwerk

Sharity heeft speciaal voor maatschappelijke organisaties de succesvolle formule van een netwerkclub ontwikkeld om hen structureel te verbinden op lokale schaal.

Na onderzoek van Sharity onder de maatschappelijke organisaties in een drietal Nederlandse gemeenten bleek de sterke behoefte aan een instrument om relaties tussen organisaties op te bouwen, te kunnen onderhouden en benutten in wederzijds belang.

Juist de ontwikkelingen van deze tijd vormen de aanleiding voor maatschappelijke organisaties om over hun eigen organisatiegrenzen heen te kijken en open te staan voor successen van andere organisaties. Daarnaast worden sociale vraagstukken zoals eenzaamheid, integratie, participatie en leefbaarheid doormiddel van samenwerking doeltreffend aangepakt. Kennen en gekend worden is de enige voedingsbodem voor succesvolle samenwerking. Maatschappelijk Netwerk draagt daar een significante steen aan bij.

"De behoefte aan het opbouwen en benutten van structurele onderlinge relaties is bij maatschappelijke organisaties groot!"

Maatschappelijk Netwerk organiseert als netwerkclub in een gemeente jaarlijks minimaal vier netwerkbijeenkomsten. Maatschappelijke organisaties nemen deel aan een interessant, interactief en actueel programma, zetten zichzelf in de spotlight tijdens de pitchtijd en hebben ruime gelegenheid elkaar te ontmoeten tijdens de netwerkborrel. Op de bijbehorende website kunnen ze zich vooraf aanmelden voor iedere netwerkbijeenkomst, hun organisatieprofiel plaatsen en nieuws, vraag en aanbod en kennis uitwisselen op het forum. 

Schakel daarom in het belang van het maatschappelijk veld en de inwoners van uw gemeente die gebruik maken van hun diensten Sharity in voor het realiseren van uw eigen lokale Maatschappelijk Netwerk!

Dit kan op twee manieren:

* Wij zetten van A tot Z met u het netwerk op
* U koopt de formule van ons aan inclusief de uitgewerkte businesscase, programma's voor de netwerkbijeenkomsten, een dummy voor de bijbehorende website en coachingsuren.

Neem bij interesse vrijblijvend contact met ons op. 

De gemeente Ede ging u voor. Ruim 70 maatschappelijke organisaties zijn lid van Maatschappelijk Netwerk Ede
 

Afbeelding: Ontmoeting tijdens netwerkbijeenkomst Maatschappelijk Netwerk Ede

©2020 Sharity - ONTWERP: Esmee van der Linden, REALISATIE: Schmeits websolutions