Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


Overheden

Sharity werkt veelvuldig samen met lokale overheden. Bij de organisatie van lokale Beursvloeren en Maatschappelijke Netwerken wil Sharity dat Gemeenten nauw betrokken zijn. Zo kan Sharity het gevormde lokale beleid meenemen in de uitvoer van deze maatschappelijke evenementen met een grote verscheidenheid aan stakeholders. En ontstaat er samenhang tussen lokaal/regionaal beleid. Maar dankzij de vele contacten en de kennis van het sociaal domein en de commerciële sector doet Sharity meer.

Sharity organiseert op professionele wijze bijeenkomsten en themadagen voor Gemeenten, ondersteunt bij het concretiseren van de maatschappelijke opbrengst van de inzet van maatschappelijke organisaties en sluit met haar verbindende kracht en breed netwerk aan bij projectgroepen voor de aanpak van maatschappelijke vraagstukken. 

"Extra organisatiekracht en verbindingen voor uw Beursvloer, bijeenkomsten of themadagen"

Wilt u de zakelijke, sociale en overstijgende blik van Sharity als aanvulling op uw beleidsvorming? Of wilt u de organisatiekracht van Sharity voor uw eigen lokale Beursvloer, Maatschappelijk Netwerk of uw bijeenkomsten en themadagen? Wij horen graag van u. 
 

Afbeelding: Angelique ontvangt certificaat Oranje Fonds Groeiprogramma uit handen van de koning en koningin

©2019 Sharity - ONTWERP: Esmee van der Linden, REALISATIE: Schmeits websolutions