Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/public/sites/www.sharity.eu/_inc/htmlpurifier/HTMLPurifier.autoload.php on line 17
Beursvloer in uw gemeente :: Sharity

Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


Beursvloer in uw gemeente

In ruim 65 Nederlandse gemeenten wordt jaarlijks een maatschappelijke Beursvloer georganiseerd. Vraag en aanbod worden met gesloten beurs uitgewisseld tussen het bedrijfsleven, onderwijsinstellingen, maatschappelijke organisaties en overheidsinstellingen. Sharity is als maatschappelijk organisatiebureau uniek door de organisatie van deze maatschappelijke Beursvloer in meerdere gemeenten. We verzorgen de Beursvloer in 's-Hertogenbosch, Ede, Meierijstad, Oss en zijn betrokken bij Beursvloer Hilvarenbeek en Dordrecht. Heeft u nog geen Beursvloer in uw gemeente of vallen de resultaten van uw Beursvloer tegen? Sharity denkt graag met u mee!

"Een succesvolle Beursvloer is vakmanschap"

Een succesvolle Beursvloer is geen vanzelfsprekendheid. Het bedrijfsleven dient de meerwaarde in te zien van hun maatschappelijke betrokkenheid. Maatschappelijke organisaties moeten goed geinformeerd worden over de gang van zaken en het positief benaderen van de aanbieders. Daarnaast moet een stevige communicatiemachine opgezet worden, financiele middelen worden vergaard, hoekmannen en -vrouwen en andere vrijwilligers worden ingeschakeld en op de Beursvloerdag zelf een stijlvolle locatie in de sfeer van de Beursvloer worden omgetoverd.

Sharity kan met u als opdrachtgever een maatschappelijke Beursvloer van A tot Z organiseren, alleen adviseren, of middelen en coaching ter beschikking stellen.  
 


Video: Filmimpressie van Beursvloer Ede 2017 georganiseerd door Sharity

©2020 Sharity - ONTWERP: Esmee van der Linden, REALISATIE: Schmeits websolutions