Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/public/sites/www.sharity.eu/_inc/htmlpurifier/HTMLPurifier.autoload.php on line 17
Maatschappelijk Netwerk in uw gemeente :: Sharity

Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


Maatschappelijke Netwerk in uw gemeente

Verbinding tussen alle maatschappelijke organisaties in uw gemeente. Zorg, welzijn, cultuur, sport, onderwijs, religie, hobby, natuur et cetera.
 

Over het algemeen maken deze organisaties te weinig gebruik van elkaars kracht, kennis, kunde, middelen en methodieken. Soms doen ze zelfs hetzelfde of hebben ze een duidelijke overlap. De huidige tijd vraagt juist ook van deze organisaties ondernemender te zijn en effectiever gebruik te maken van mensen en middelen. In de ogen van Sharity begint dit alles bij het structureel bouwen aan de relaties tussen deze organisaties. Maatschappelijk Netwerk is hierop hét antwoord.  

In Ede draait al voor het vierde jaar Maatschappelijk Netwerk Ede met liefst 70 organisaties als lid. Jaarlijks worden vier netwerkbijeenkomsten georganisseerd met een programma rond een actueel thema, pitches en ruimte voor netwerken. De Gemeente Ede is een belangrijke samenwerkingspartner net als welzijnsorganisatie Malkander. Sharity voert het projectleiderschap. Dit bevalt alle partijen goed en na gedegen vooronderzoek blijkt ook uit het almaar groeiende ledenaantal dat de behoefte onder de maatschappelijke organisaties voor een structurele netwerkclub groot is. 

"Eindelijk structurele verbinding voor het sociaal domein in uw gemeente"

Sharity kan ook in uw gemeente een Maatschappelijk Netwerk opzetten en aansturen. Maar u kunt eveneens ons Maatschappelijk Netwerkpakket aanschaffen om een lokale partij uw eigen Maatschappelijk Netwerk op te laten zetten. Dit pakket bestaat onder andere uit een uitgewerkte businesscase, communicatiemiddelen, een dummy voor de interactieve website, uitgewerkte programma's en coachingsuren. Nieuwsgierig? We staan u graag te woord.
 

©2020 Sharity - ONTWERP: Esmee van der Linden, REALISATIE: Schmeits websolutions