Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/public/sites/www.sharity.eu/_inc/htmlpurifier/HTMLPurifier.autoload.php on line 17
Projectorganisatie :: Sharity

Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


Projectorganisatie

U herkent het vast. Vol enthousiasme constateert u met uw afdeling bij een lokale overheid dat een thema-, of informatiebijeenkomst georganiseerd moet worden. Over veranderingen in het sociaal domein, ontwikkelingen op commercieel gebied, of puur om vertegenwoordigers van bepaalde doelgroepen samen te brengen voor de aanpak van sociaal-economische vraagstukken. Uiteindelijk is de zaal half leeg, hapert het geluid en heeft u achteraf het gevoel dat er veel meer in had gezeten. 

Sharity kan u deze zorg uit handen nemen door de organisatie van u over te nemen. Alles zal tot in de puntjes en binnen uw budget geregeld zijn, zoals de locatie, de catering, de promotie en de audiovisuele middelen. Daarnaast kan Sharity met haar brede expertise kritisch meedenken met het programma, creatieve werkvormen aandragen en zorgen dat u de juiste communicatieboodschap verstuurt en deze tijdig bij uw doelgroep terechtkomt. 

"Zowel inhoudelijk als organisatorisch een toevoeging"

Naast de organisatie van losse bijeenkomsten kunt u Sharity eveneens inschakelen voor het vervullen van het projectleiderschap van projecten op het scheidsvlak van sociaal / maatschappelijk en commercieel. 

Met onze passie, enthousiasme, expertise en netwerk dragen we graag bij aan het succes van uw bijeenkomst of project.
 

©2020 Sharity - ONTWERP: Esmee van der Linden, REALISATIE: Schmeits websolutions