Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Purpose, action, impact!


Sharity in de media

Vanwege de grote lokale impact van haar projecten is Sharity regelmatig in de lokale en regionale media terug te vinden. Ook in magazines die aandacht besteden aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, of succesvol ondernemerschap staan geregeld interviews met Sharity of artikelen van onze hand. Op dit tabblad treft u een overzicht van deze nieuwsberichten, filmverslagen of artikelen. Veel inspiratie gewenst!

Media overzicht

Liefdadigheid via werk

Reportage in de Volkskrant door Anna Lillioja over werknemersvrijwilligerswerk. Waarom laten bedrijven hun medewerkers vrijwilligerswerk doen? Soms onder werktijd, soms in de eigen tijd. En wat vinden medewerkers daar zelf van? Sharity werkte mee aan de reportage en verbond Anna met Stichting Jarige Job.

lees verder

Interview Angelique Ottens: 'Vrouw in de spotlight' bij nieuws.nl

VIDM en Nieuws.nl willen vrouwelijke ondernemers of vrouwen met een bijzonder verhaal, beroep of functie een plek in de spotlight geven. Dit ter inspiratie van anderen. Angelique Ottens was deze keer gevraagd om haar verhaal te doen over onder andere het ontstaan van het bedrijf Sharity.

lees verder

Een portret van Angelique in 073Magazine

Op een dinsdagochtend in november 2017 ontmoette Hans van Kasteren en Angelique Ottens elkaar op de Parade in Den Bosch. Onder het genot van een kopje koffie vroeg Hans, Angelique naar haar drijfveren om in 2008 zelfstandig ondernemer te worden. Het waarom achter Sharity en achter hét maatschappelijke evenement van 's-Hertogenbosch, Beursvloer 's-Hertogenbosch kwamen uitgebreid aan bod. Hieronder leest u het hele interview.

lees verder

Beursvloer 's-Hertogenbosch in de VPRO gids

Michiel van Erp zet vrijwilligers in het zonnetje. In het kader van deze film en de 'dag van de vrijwilliger' kwam Nikki van der Weduwen bij Beursvloer 's-Hertogenbosch uit. Ze vroeg ons of ze de Beursvloer kon bezoeken om zo zelf te zien wat 'ruilhandel met een gesloten Beurs' precies inhoudt. Uiteraard was Nikki van harte welkom. Het artikel dat uiteindelijk in de VPRO gids terecht kwam leest u hieronder.

lees verder

Ondernemen met Impact in drie edities Business Magazine

In 2017 stond het artikel van Sharity 'ondernemen met impact' in drie edities van het Business magazine. In januari 2017 in Vallei Business. In september van dat jaar verscheen het in Rivierenland Business en in oktober 2017 in Utrecht Business.

lees verder

Video verslag eerste Beursvloer Hilvarenbeek

Op 22 maart 2017 vond de eerste Beursvloer Hilvarenbeek plaats. Sharity mocht hieraan een aandeel leveren door de Verenigingsraad Diessen, initiatiefnemer, te begeleiden in het proces richting een succesvolle Beursvloer. Resultaat: 117 matches met een maatschappelijke waarde van € 115.500,-.

lees verder

TVEde verslaat tweede Edese Beursvloer

Op valentijnsdag 2017 vond de tweede Edese Beursvloer plaats. Resultaat: 179 verbindingen met een maatschappelijke waarde van € 151.370,-. Deze matches zorgen voor een inzet van 1.807 vrijwillige uren van het Edese bedrijfsleven bij maatschappelijke organisaties.

lees verder

Artikel Ede Stad

Ede Stad schenkt aandacht aan de komst van de tweede Edese Beursvloer.

lees verder

Zicht op Ede besteedt aandacht aan Maatschappelijk Netwerk Ede

Zicht op Ede, een tv-programma van TVEde, maakt een item over Maatschappelijk Netwerk Ede. De eerste echte netwerkclub voor maatschappelijke organisaties in Nederland. Ede heeft de primeur.

lees verder

TVEde interviewt initiatiefnemers Maatschappelijk Netwerk Ede

Maatschappelijk Netwerk Ede is een idee/concept van Sharity dat in samenwerking met Malkander, welzijnsorganisatie voor Gemeente Ede, is opgezet. In dit interview met directeur Jolien Kohlmann-Bins wordt de toegevoegde waarde van het netwerk duidelijk.

lees verder
©2019 Sharity - ONTWERP: Esmee van der Linden, REALISATIE: Schmeits websolutions