Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


Een merkwaardige organisatie

Het is donderdag 7 maart 2024 en we verzamelen ons in het prachtige kerkje van de Koninklijke Ginkel Groep. Met zo'n 45 deelnemers zijn we bij elkaar gekomen om te luisteren naar, leren van en aan het werk te gaan met het thema 'merkwaarden'. We hebben Jaap de Schipper van Brandmade uitgenodigd. 

Na 3 inpirerende pitches van leden is het de beurt aan Jaap. In ruim 1 uur neemt hij ons mee in het thema 'merkwaarden'. onderscheiden je van de rest<span style="caret-color: rgb(0, 0, 0); color: rgb(0, 0, 0); font-family: ui-sans-serif, system-ui, -apple-system, BlinkMacSystemFont, " segoe="" ui",="" roboto,="" "helvetica="" neue",="" arial,="" "noto="" sans",="" sans-serif,="" "apple="" color="" emoji",="" "segoe="" ui="" symbol",="" emoji";="" font-size:="" 16.799999px;"=""> van de kliek. Want dit is niet alleen relevant voor bedrijven ook voor maatschappelijke organisaties. Je merkwaarden zijn belangrlijk voor je leden, clienten, vrijwilligers, sponsoren, samenwerkingspartner. Er werd nog lang doorgepraat over het thema en de nodige visitekaartjes werden uitgewisseld. 

Werk jij (betaald of vrijwillig) ook bij een maatschappelijke organisatie in Veenendaal en wil je een netwerkbijeenkomst van ons bijwonen? Stuur me dan een mail op angelique@maatschappelijknetwerkveenendaal.nl.

https://maatschappelijknetwerkveenendaal.nl/bijeenkomsten/4/netwerkbijeenkomst-een-merkwaardige-organisatie

terug naar nieuws
©2024 Sharity - REALISATIE: Schmeits websolutions