Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


Maatschappelijk Netwerk Ede

Bij het verzorgen van de Beursvloertrainingen ging ik er vaak vanuit dat de aanwezige maatschappelijke organisaties elkaar kenden. Net als lokale ondernemers elkaar vaak kennen. Die veronderstelling was helaas niet juist. Daar waar bedrijven netwerken was er geen 'netwerkplek' voor maatschappelijke organisaties. En daar komt nog eens bij dat netwerken niet in het DNA zit van de meeste organisaties. Tijd dus om daar iets aan te veranderen. Samen met mijn toenmalige business partner, Matthijs Vertegaal, heb ik mijn gedachten en ideeen verwerkt in een projectplan en ben daarmee naar de Gemeente Ede en de lokale Welzijnsorganisatie gegaan. Beiden waren direct enthousiast. 

Sinds de zomer van 2015 draait Maatschappelijk Netwerk Ede in de gemeente Ede. De netwerkbijeenkomsten worden zeer goed bezocht (gemiddeld 80 bezoekers) en het aantal organisaties dat lid is, is inmiddels doorgegroeid tot meer dan 80. Ede is hiermee toonaangevend, want met Maatschappelijke Netwerk Ede heeft deze gemeente de eerste betaalde netwerkclub voor maatschappelijke organisaties van Nederland.

Jaarlijks biedt het netwerk vier netwerkbijeenkomsten met uiteenlopende programma's. Denk hierbij aan onderwerpen als fondswerving, luisteren, netwerken en marketing. Maar ook actuele thema's als diversiteit, eenzaamheid, werken met ervaringsdeskundigen komen aan bod. Sharity organiseert de vier netwerkbijeenkomsten en verzorgt de inhoud van het programma, de organisatie van de netwerkbijeenkomsten, de communicatie en het onderhouden van de relaties en de website.

Meer informatie over Maatschappelijk Netwerk Ede vindt u op www.maatschappelijknetwerkede.nl.

Een Maatschappelijk Netwerk in uw gemeente? Klik dan hier voor meer informatie Maatschappelijk Netwerk Concept

 

MNE 1
MNE 2
MNE 3
MNE 4
terug naar klanten
©2024 Sharity - REALISATIE: Schmeits websolutions