Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


Actueel

Op deze pagina houden we u op de hoogte van nieuws uit ons werkveld en nieuws rondom Sharity.

Bekijk ons laatste nieuws

Qredits Coach

Sinds september 2022 coach ik (startende) ondernemers die bij Qredits een microkrediet hebben ontvangen. Zij kunnen mij inschakelen voor een coachtrajes wanneer ze vragen hebben over marketing & communicatie, netwerk bouwen, persoonlijke effectiviteit en sociaal ondernemen.

16-01-2023
lees verder

Gek van Geld

In deze tijd van inflatie en stijgende energie(kosten) komen steeds meer mensen in geldnood. En dat geeft stress. En deze financiƫle stress leidt weer tot allerlei andere problemen zoals isolatie, uitsluiting en een minder goede gezondheid. Daarom is het belangrijk een goede relatie te hebben met geld. Budgetcoach Eef van Opdorp noemt het zelfs 'gek van geld'.

01-12-2022
lees verder

Hart voor Veenendaal

Na een afwezigheid van drie jaar mochten we op donderdag 20 oktober in Veenendaal het bedrijfsleven verbinden met de maatschappelijke organisaties. De sfeer was geweldig en het eindresultaat verrassend. Wat deze Beursvloer weer duidelijk maakte is dat er veel mensen zijn met een Hart voor Veenendaal.

21-10-2022
lees verder

Werknemersvrijwilligerswerk

Pannenkoeken bakken en een pubquiz organiseren, een mooie manier voor werknemers van Jack Link's om zich in te zetten voor de samenleving.

29-09-2022
lees verder

Jubileum MNE

Op donderdag 15 september hebben we een extra feestelijke netwerkbijeenkomst mogen beleven vanwege ons 7,5 jarig bestaan.

19-09-2022
lees verder

Verhuisd

Sharity is verhuisd. Je vindt ons nu op de Wiltonstraat 36-40 waar we eerst te vinden waren op Wiltonstraat 42-46. Precies, we zijn een pand opgeschoven!

07-07-2022
lees verder
©2023 Sharity - REALISATIE: Schmeits websolutions