Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


Actueel

Op deze pagina houden we u op de hoogte van nieuws uit ons werkveld en nieuws rondom Sharity.

Bekijk ons laatste nieuws

Handleiding vrijwilligersmanagement door Gerbrand Holland

Gerbrand Holland werkzaam bij Deedmob schreef twee handleidingen voor vrijwilligersmanagement die we graag onder je aandacht brengen.

22-04-2024
lees verder

Wat is het effect van jouw werk?

Elke organisatie wil impact maken, een verschil realiseren. En ook de buitenwereld vraagt steeds vaker; wat is het effect van jouw werk, wat levert het op? Oftewel, welke impact maak jij?

22-03-2024
lees verder

Een merkwaardige organisatie

Het is donderdag 7 maart 2024 en we verzamelen ons in het prachtige kerkje van de Koninklijke Ginkel Groep. Met zo'n 45 deelnemers zijn we bij elkaar gekomen om te luisteren, leren en aan het werk te gaan met het thema 'merkwaarden'.

08-03-2024
lees verder

Training 'het geheim van een succesvolle Beursvloer'

Op dinsdag 27 februari was het zover. Angelique gaf een training voor organisaties die graag een Beursvloer willen organiseren in hun gemeente. En voor organisaties die al een Beursvloer organiseren maar vinden dat deze succesvoller kan.

27-02-2024
lees verder

Netwerkbijeenkomst: Stress is het probleem niet

In de lezing van Robert Vonk lichtte hij een aantal belangrijke verbanden rondom gezondheid, kansenongelijkheid en bestaanszekerheid uit én verkende met ons wat we hieraan zouden kunnen doen.

12-12-2023
lees verder

Netwerkbijeenkomst met als thema 'bestaanszekerheid'

De derde netwerkbijeenkomst van Maatschappelijk Netwerk Veenendaal stond in het teken van 'bestaanszekerheid'. Steeds meer organisaties krijgen te maken met cliënten/leden/gasten die stress hebben omdat ze de eindjes niet aan elkaar kunnen knopen. Mensen die afglijden in armoede en dus hun bestaan niet zeker zijn.

07-12-2023
lees verder
©2024 Sharity - REALISATIE: Schmeits websolutions