Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


Nieuws

Op deze pagina houden we u graag op de hoogte van nieuws uit ons werkveld en nieuws betreffende onszelf.  We laten u ook gelijk weten dat het jaar 2018 een bijzonder jaar is voor Sharity. We bestaan 10 jaar! En dat gaan we vieren!  Meer nieuws is terug te vinden op de websites van onze Beursvloeren, Maatschappelijk Netwerk Ede en onze social mediakanalen. U kunt zich eveneens onderaan de website aanmelden voor de nieuwsbrief van Sharity. Deze komt één keer per kwartaal uit.  

Bekijk ons laatste nieuws

Liefdadigheid via werk

Vandaag staat in de Volkskrant een reportage over 'Liefdadigheid via het werk' oftewel 'werknemersvrijwilligerswerk'. Sharity werkte mee aan dit artikel dat een goed beeld geeft over wat er al gebeurd en hopelijk hen inspireert die hier nog niets mee doen.

15-06-2018
lees verder

Een tijd van gaan...

Per 1 juli aanstaande verlaat Matthijs Vertegaal Sharity om zijn eigen sociale onderneming te starten. Na een energieke en plezierige samenwerking van 5 jaar verlaat Matthijs per 1 juli 2018 Sharity om aan een nieuw avontuur te beginnen. Samen kijken Angelique en Matthijs terug op mooie jaren waarin Sharity is doorgegroeid tot hét Beursvloerbureau van Nederland. Met als bekroning de overname van het Beursvloerconcept van Movisie en ABN-AMRO.

29-05-2018
lees verder

125 matches voor Beursvloer Meierijstad!

Meierijstad, 18 april 2018 - De eerste Beursvloer Meierijstad trok op 18 april ruim 200 deelnemers naar ROC De Leijgraaf in Veghel. In de goed gevulde aula ontmoetten aanbieders en vragers van ondernemend en maatschappelijk Meierijstad elkaar en dit resulteerde in een schitterend resultaat van 125 matches. De maatschappelijke waarde van de vrijwilligersuren, materialen en expertise bedraagt € 257.466 en daarmee is de wens voor een volgende editie geboren. Aan het roer stond, u raadt het al, Sharity.

24-04-2018
lees verder

Het Hart van de FoodValley komt samen bij Maatschappelijk Netwerk Ede

15 maart ontmoetten 70 afgevaardigden van organisaties uit het Edese sociaal domein elkaar bij de netwerkbijeenkomst 'Het Hart van de FoodValley' in Ede. Een ontmoetingsrijke activiteit met een inspirerend inhoudelijk programma. Iets dat we graag met je delen.

26-03-2018
lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

©2019 Sharity - ONTWERP: Esmee van der Linden, REALISATIE: Schmeits websolutions