Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


Nieuws

Op deze pagina houden we u graag op de hoogte van nieuws uit ons werkveld en betreffende onszelf.  Meer informatie is terug te vinden op de websites van onze Beursvloeren, Maatschappelijk Netwerk Ede en onze social mediakanalen. U kunt zich eveneens onderaan de website aanmelden voor de nieuwsbrief van Sharity. Deze komt één keer per kwartaal uit.  

Bekijk ons laatste nieuws

Vernieuwde website Beursvloer.com

De website van Beursvloer.com was sterk verouderd en toe aan een make-over. In april 2019 is de nieuwe site de lucht in gegaan met een frisse, moderne uitstraling.

01-04-2019
lees verder

Resultaat telt!

Op 21 maart 2019 vond een nieuwe netwerkbijeenkomst Ede plaatst waarbij de focus lag op het resultaat van onze inspanningen. Welk effect hebben we en welk verschil maken we iedere dag in het leven van onze klanten, cliënten, leden, vrijwilligers, of bezoekers en de mensen die om hen heen staan.

22-03-2019
lees verder

218 knipperende hartjes op Valentijnsdag

In het Atrium van Cultura ontmoetten vrijwilligersorganisaties en bedrijfsleven elkaar voor de derde editie van Beursvloer Ede en dit resulteerde in een schitterend resultaat van 109 matches. De maatschappelijke waarde van de uitgewisselde materialen, expertise en menskracht bedraagt € 103.280,-.

15-02-2019
lees verder

Samen werken

Rebekka Andes van Andes Projecten is sinds februari 2019 werkzaam als administratieve ondersteuner van de verschillende projecten van Sharity.

03-02-2019
lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

©2019 Sharity - ONTWERP: Esmee van der Linden, REALISATIE: Schmeits websolutions