Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


Actueel

Op deze pagina houden we u op de hoogte van nieuws uit ons werkveld en nieuws rondom Sharity.

Bekijk ons laatste nieuws

Thijs Ringelberg spreekt over 'De kunst van het vragen stellen'

Ruim 60 deelnemers werden 21 maart 2023 geïnspireerd door Thijs Ringelberg in de kunst van het stellen van goede vragen. Want waarom zijn we doorgaans niet zo goed in het stellen van goede, scherpe vragen? Daar had Thijs antwoord op.

22-03-2023
lees verder

Tweede Maatschappelijk Netwerk van start

Acht jaar geleden startte Sharity, in samenwerking met Gemeente Ede en Malkander, een netwerk voor maatschappelijke organisaties genaamd Maatschappelijk Netwerk Ede. Op 20 april 2023 is de startbijeenkomst van een tweede Maatschappelijk Netwerk; in Veenendaal.

23-02-2023
lees verder

Qredits Coach

Sinds september 2022 coach ik (startende) ondernemers die bij Qredits een microkrediet hebben ontvangen. Zij kunnen mij inschakelen voor een coachtrajes wanneer ze vragen hebben over marketing & communicatie, netwerk bouwen, persoonlijke effectiviteit en sociaal ondernemen.

16-01-2023
lees verder

Gek van Geld

In deze tijd van inflatie en stijgende energie(kosten) komen steeds meer mensen in geldnood. En dat geeft stress. En deze financiële stress leidt weer tot allerlei andere problemen zoals isolatie, uitsluiting en een minder goede gezondheid. Daarom is het belangrijk een goede relatie te hebben met geld. Budgetcoach Eef van Opdorp noemt het zelfs 'gek van geld'.

01-12-2022
lees verder

Hart voor Veenendaal

Na een afwezigheid van drie jaar mochten we op donderdag 20 oktober in Veenendaal het bedrijfsleven verbinden met de maatschappelijke organisaties. De sfeer was geweldig en het eindresultaat verrassend. Wat deze Beursvloer weer duidelijk maakte is dat er veel mensen zijn met een Hart voor Veenendaal.

21-10-2022
lees verder

Werknemersvrijwilligerswerk

Pannenkoeken bakken en een pubquiz organiseren, een mooie manier voor werknemers van Jack Link's om zich in te zetten voor de samenleving.

29-09-2022
lees verder
©2023 Sharity - REALISATIE: Schmeits websolutions