Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


Klanten

De klantenkring van Sharity hangt nauw samen met de drie doelgroepen die we bedienen:

- maatschappelijk betrokken bedrijven
- ondernemende maatschappelijke organisaties
- vooruitstrevende lokale overheden.

De afgelopen11 jaar heeft Sharity een grote klantenkring van haar diensten mogen voorzien. Van het initieren en organiseren van maatschappelijke Beursvloeren in diverse steden tot afgestemde maattrajecten in het kader van maatschappelijke bedrijfsdagen, MBO-advies en workshops.

"Onze Beursvloer was tot in de puntjes geregeld!"

Onder andere de volgende organisaties zijn klant van Sharity, of zijn dit geweest:

 • Gemeente Ede
 • Gemeente 's-Hertogenbosch
 • Gemeente Meierijstad
 • Rabobank Oss-Bernheze
 • Heineken
 • Profource
 • Rittal
 • Hogeschool Arnhem en Nijmegen
 • Christelijke Hogeschool Ede
 • Malkander
 • Welzijn de Meierij
 • En de 1000-en bedrijven en organisaties die hebben deelgenomen aan één van de Beursvloeren van Sharity


Een aantal van de projecten die Sharity onlangs heeft uitgevoerd, kunt u hieronder vinden.

Bekijk onze projecten

Beursvloer Meierijstad

Na het succes van Beursvloer Schijndel in 2016 werd in 2017 besloten te starten met de organisatie van Beursvloer Meierijstad. Stichting Maatschappelijke Beursvloer Meierijstad en Gemeente Meierijstad hebben Sharity de opdracht gegund om de eerste Beursvloer Meierijstad te organiseren. Deze vond plaats op dinsdag 17 april 2018 op het ROC De Leijgraaf in Veghel. Met 125 matches en een maatschappelijke waarde van € 257.466 was het een daverend succes.

lees verder

Beursvloer 's-Hertogenbosch

In 2017 vond de zevende Beursvloer 's-Hertogenbosch plaats. Het matchevenement voor bedrijven, overheid, onderijs en maatschappelijke organisaties uit de regio 's-Hertogenbosch. Tijdens deze Beursvloer werden 211 matches gesloten met een maatschappelijke waarde van € 457.832,-. Naast materialen die geschonken werden worden er 3943 vrijwillige uren ingezet om de matches te realiseren. De Bossche Beursvloer behoort daarmee tot één van de grootste Beursvloeren van Nederland.

lees verder

Beursvloer Ede

In 2017 vond op Valentijnsdag de twee Beursvloer Ede plaats. In Cultura kwamen ruim 250 deelnemers bij elkaar vanuit het bedrijfsleven, overheid, onderwijs en maatschappelijk veld. Allemaal met maar één doel; het maken van matches met een gesloten Beurs. Ook hier hadden maatschappelijke organisaties hun 3 meest dringende hulpvragen kunnen indienen en werd het bedrijfsleven gevraagd deze hulpvragen in te vullen door middel van inzet van kennis, kunde, middelen, materialen en netwerk.

lees verder

Maatschappelijk Netwerk Ede

In de gemeente Ede draait sinds de zomer van 2015 een netwerkclub specifiek voor maatschappelijke organisaties. De netwerkbijeenkomsten worden zeer goed bezocht en het aantal organisaties dat lid is, is inmiddels doorgegroeid tot meer dan 70. Ede is hiermee toonaangevend, want met Maatschappelijke Netwerk Ede heeft deze gemeente de eerste betaalde netwerkclub voor maatschappelijke organisaties binnen haar grenzen.

lees verder

HEINEKEN Nederland Top100 Vrijwilligersdagen

Viermaal heeft Sharity de HEINEKEN Nederland Top100 Vrijwilligersdagen mogen organiseren. De 100 topbestuurders van HEINEKEN in Nederland namen deel aan ieder jaar weer een ruime keuze aan maatschappelijke projecten. Hier staken zij een dag lang de handen uit de mouwen. Afsluitend sloten alle deelnemers aan bij een barbecue waar de bijzondere ervaringen van de dag werden gedeeld.

lees verder

Profource in actie dagen

Profource heeft de afgelopen jaren 5 teams van haar medewerkers als bedrijvenvrijwilliger de handen uit de mouwen laten steken bij organisaties die actief zijn voor de goede zaak. In actie bij de voedselbank, op stap met vluchtelingen en op stap met mensen met een beperking en ouderen. Leerzaam, verbindend en ook gewoon leuk! Sharity droeg met veel plezier de projectorganisatie van deze Profource in actie dagen.

lees verder
©2019 Sharity - ONTWERP: Esmee van der Linden, REALISATIE: Schmeits websolutions