Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


Wie ben ik?

In 1975 zag ik het daglicht in het Groot Ziekengasthuis in 's-Hertogenbosch. Na de HAVO heb ik bij Schoevers de opleiding Directiesecretaresse gevolgd. Mijn eerste baan bij Rabobank 's-Hertogenbosch zorgde er al snel voor dat ik naast het secretaressewerk ook sponsoractiviteiten, evenementen en marketing/communicatieprojecten ging uitvoeren. Bij mijn derde werkgever SNS Bank Nederland heb ik deze werkervaring aangevuld met een HBO diploma marketing, communicatie en events. 

Na een reorganisatie bij mijn laatste werkgever Ricoh kwam ik in de WW terecht. Een mooi moment om te overdenken waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Mijn passie ligt bij het ondersteunen van organisaties die zich inzetten voor mensen die het, om wat voor reden (tijdelijk) moeilijk hebben. Combineer dat met bedrijven die graag hun kennis, kunde, middelen, materialen en netwerk willen inzetten voor het goede doel maar de weg niet weten in het sociaal domein en Sharity werd geboren. En het is nog iedere dag een zegen om mijn ervaringen uit het bedrijfsleven te combineren met mijn affiniteit met het sociale domein en zo mooie matches te maken waar iedereen beter van wordt.

In mijn vrije tijd kook en bak ik graag. Het liefst met producten uit onze (wijk)moestuin. Daarnaast ben ik maatje van een heerlijke dame van 82, lees ik af en toe een boek, kijk ik graag een goede film, hou ik van tuinieren en maak ik graag een wandeling in mijn 'achtertuin' de Utrechtse Heuvelrug. In drukke periodes huur ik andere ZZP'ers in waar ik al jaren mee samenwerk om bijvoorbeeld grote Beursvloeren tot een succes te maken. 
 

©2024 Sharity - REALISATIE: Schmeits websolutions