Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


Wie ben ik?

In 1975 zag ik het daglicht in het Groot Ziekengasthuis in 's-Hertogenbosch. Na de HAVO heb ik bij Schoevers de opleiding Directiesecretaresse gevolgd. Mijn eerste baan bij Rabobank 's-Hertogenbosch zorgde er al snel voor dat ik naast het secretaressewerk ook sponsoractiviteiten, evenementen en marketing/communicatieprojecten ging uitvoeren. Bij mijn derde werkgever SNS Bank Nederland heb ik deze werkervaring aangevuld met een HBO diploma marketing, communicatie en events. 

Na een reorganisatie bij mijn laatste werkgever Ricoh kwam ik in de WW terecht. Een mooi moment om te overdenken waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Mijn passie ligt bij het ondersteunen van organisaties die zich inzetten voor mensen die het, om wat voor reden ook (tijdelijk) moeilijk hebben. Combineer dat met bedrijven die graag hun kennis, kunde, middelen, materialen en netwerk willen inzetten voor het goede doel maar de weg niet weten in het sociaal domein en Sharity werd geboren. En het is nog iedere dag een zegen om mijn ervaringen uit het bedrijfsleven te combineren met mijn affiniteit met het sociale domein en zo mooie matches te maken waar iedereen beter van wordt.

In mijn vrije tijd kook/bak ik graag. Het liefst met producten uit onze moestuin. Ik doe graag vrijwilligerswerk, lees graag, vind het heerlijk een goede film te kijken, hou ik van tuinieren of een wandeling maken. 

©2021 Sharity - REALISATIE: Schmeits websolutions