Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


Beursvloertraining

Angelique verzorgde een duidelijke en interessante Beursvloertraining. Veel kregen enthousiaste reacties van de deelnemers welke duidelijk gemotiveerd naar huis gingen! In de week na de training stroomden de aangepaste en concrete hulpvragen binnen in de mailbox. Goed voorbereid en met mooie ideeën gaan onze deelnemers goed voorbereid de Beursvloer op. De communicatie vooraf was duidelijk en Angelique reageert snel en enthousiast. We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren.

Rianne Hofland, consulent vrijwillige inzet Vitis Welzijn

Vitis Welzijn organiseert in oktober 2022 voor de 9e maal Beursvloer Westland. Zij vroegen Sharity de Beursvloertraining te verzorgen.

Voor het succes van een Beursvloer is het van belang om de maatschappelijke organisaties (vragers) goed voor te bereiden. De meeste Beursvloerorganisatoren doen dit via de Beursvloertraining. In deze training leren we de organisaties heldere en concrete hulpvragen te stellen. Daarnaast gaan we met elkaar aan de slag om na te denken over leuke, creatieve of bijzondere tegenprestaties. Aan het einde van de training oefenen we met alles dat we geleerd hebben en houden we een pitch. Uit onderzoek blijkt dat organisaties die de training hebben gevolgd succesvoller zijn in het maken van matches. Zij zijn gewoon goed voorbereid!

www.westlandvoorelkaar.nl/beursvloer-westland

terug naar klanten
©2024 Sharity - REALISATIE: Schmeits websolutions