Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


Beursvloer Den Haag

PEP Den Haag organiseerde voor het eerst een Maatschappelijke Beursvloer. Dat was een groot succes! En dat hadden we niet gekund zonder de goede begeleiding, het entousiasme, de expertise en fijne adviezen van Angelique. Ook verzorgde Angelique voor zo'n 70 deelnemers 'de Beursvloertraining'. Een voorbereidende training voor organisaties en bedrijven die willen gaan deelnemen aan de Beursvloer. Op de Beursvloerdag zelf nam Angelique de gehele begeleiding voor haar rekening. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en het eindresultaat. 

Marja Salman, Sr. adviseur ICT en Innovatie bij PEP Den Haag

In oktober 2022 vroegen Marja Salman en Floor Bogman of zij op Beursvloer Veenendaal een kijkje konden nemen. Het voornemen was namelijk om in oktober 2023 een Beursvloer te gaan orgniseren voor Den Haag. Uiteraard waren zij van harte welkom. 

Na deze ontmoeting en het enthousiasme over het Beursvloer concept vroeg het team van PEP Den Haag aan ons om hen te begeleiden richting een succesvolle Beursvloer. Dat hebben we met veel plezier gedaan! De diverse coachgesprekken, adviezen, het verzorgen van trainingen en de begeleiding op de dag zelf mét de inzet van het team van PEP Den Haag heeft gezorgd voor een succesvolle eerste editie.

Meer lezen over Beursvloer Den Haag? Klik HIER
De aftermovie bekijken? Klik HIER
 

Matchende mensen op Beursvloer Den Haag - Sharity
Hoekmannen en vrouwen op Beursvloer Den Haag - Sharity
Angelique Ottens presenteert Beursvloer Den Haag - Sharity
Matches op Beursvloer Den Haag - Sharity
terug naar klanten
©2024 Sharity - REALISATIE: Schmeits websolutions