Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


Beursvloer 's-Hertogenbosch

In 2017 vond de zevende Beursvloer 's-Hertogenbosch plaats. Het matchevenement voor bedrijven, overheid, onderijs en maatschappelijke organisaties uit de regio 's-Hertogenbosch. Tijdens deze Beursvloer werden 211 matches gesloten met een maatschappelijke waarde van € 457.832,-. Naast materialen die geschonken werden  worden er 3943 vrijwillige uren ingezet om de matches te realiseren. De Bossche Beursvloer behoort daarmee tot één van de grootste Beursvloeren van Nederland.

"Tijdens de eerste zeven edities zijn 1658 matches gesloten, 41.238 vrijwillige uren ingezet met een waarde van € 3.661.514,-"

Het gerenommeerd bestuur van Beursvloer 's-Hertogenbosch bestaat vanaf 2016 uit voorzitter Danny Snijders (Algemeen directeur Snijders Advocaten), penningmeester Joris Nagtzaam (Eigenaar Nagtzaam Accountants & Fiscalisten), Cor van Gerven (Lid College van Bestuur Koning Willem 1 College), Gaby Westelaken (Algemeen directeur GWS dé Schoonmaker) en Doesje Fransen (StartFoundation). Zeer betrokken zetten zij zich in voor de Bossche Beursvloer en hun grote netwerk komt daar uitstekend bij van pas.

Eind 2016 dong de match tussen basketballclub (en 16-voudig landskampioen) New Heroes en Visio de Vlasborch, een verzorgingshuis voor ouderen met een visuele beperking, mee voor de beste match van Nederland tijdens de campagne NLmatcht. Samen sleepten zij een eervolle vierde plaats binnen. De match bestond uit de ruil tussen een groot aantal tickets voor een basketballwedstrijd voor Visio de Vlasborch en dineren in het donker voor New Heroes. Doeltreffend goed gematcht!  

Meer informatie over Beursvloer 's-Hertogenbosch vindt u op www.beursvloerdenbosch.nl.

BV DB 1
BV DB 2
BV DB 3
terug naar projecten
©2019 Sharity - ONTWERP: Esmee van der Linden, REALISATIE: Schmeits websolutions