Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


Beursvloer 's-Hertogenbosch

Als voorzitter van Beursvloer 's-Hertogenbosch heb ik Angelique leren kennen als een op en top professional. Ze zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Ze is toegewijd en gedisciplineerd als 'event manager' voor maatschappelijk nuttige 'events' of 'projecten' in de ruimste zin. Het komt ook echt uit haar grote hart. Werkelijk alles regelt ze voor ons als bestuur, van agenda planning tot de feitelijke organisatie. Ik kan niet anders dan iedereen van harte aanraden om met Angelique te werken aan mooie, maatschappelijk nuttige projecten!

Danny Snijders, CEO Snijders Advocaten

In 2009 namen Doesje Fransen en ikzelf het intitiatief om voor 's-Hertogenbosch een Maatschappelijke Beursvloer te organiseren. Hiertoe hebben we in 2010 een stichting opgericht en eind 2010 vond de eerste editie plaats. Sindsdien organiseren we elk jaar een Beursvloer voor onze stad. Het matchevenement voor bedrijven, overheid, onderijs en maatschappelijke organisaties uit de regio 's-Hertogenbosch. Tijdens de tiende editie in mei 2022 werden 164 matches gesloten met een maatschappelijke waarde van € 350.584. Naast materialen die geschonken werden worden er in 2022/2023, 5.635 vrijwillige uren ingezet om de matches te realiseren. De Bossche Beursvloer behoort daarmee tot één van de grootste Beursvloeren van Nederland. 

Het bestuur van Stichting Maatschappelijke Beursvloer 's-Hertogenbosch bestaat uit voorzitter Danny Snijders (Algemeen directeur Snijders Advocaten), penningmeester Joris Nagtzaam (Eigenaar Nagtzaam Accountants & Fiscalisten), Dominique Majoor (Lid College van Bestuur Koning Willem 1 College), Marc Bozon (Algemeen directeur Coffee3) en Henri Lensen (Directeur Profimax B.V.). Zeer betrokken zetten zij zich in voor de Bossche Beursvloer en hun grote netwerk komt daar uitstekend bij van pas.

Meer informatie over Beursvloer 's-Hertogenbosch vindt u op www.beursvloerdenbosch.nl.

terug naar klanten
©2024 Sharity - REALISATIE: Schmeits websolutions