Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


Beursvloer Ede

Wij hebben als Kledingbank Ede deelgenomen aan ‘De Beursvloer Ede’ en zijn enthousiast over de aanpak en het resultaat. Tijdens de Beursvloertraining, ter voorbereiding op de Beursvloer, wordt helder en duidelijk toegelicht wat de opzet is en hoe je als maatschappelijke organisatie het beste je doelen kunt bereiken. Aan de hand van concrete voorbeelden word je geholpen om te komen tot een duidelijke hulpvraag en presentatie. De format van ‘De Beursvloer’ is tot in de puntjes uitgewerkt en dat maakt dat je op de dag zelf snel en effectief aan de slag kunt. De creatieve insteek tijdens deze avond en de spontane maar vakkundige houding van Angelique Ottens van Sharity heeft bijgedragen aan een succesvolle training. Op een enthousiaste en spontane manier weet zij organisaties en bedrijven te motiveren om deel te nemen,  waarbij zij haar professionele rol als begeleider van het geheel goed weet te bewaken. Wij hebben deelname aan Beursvloer Ede als zeer positief ervaren en hebben dankzij dit evenement een aantal mooie matches kunnen maken. 

In 2014 organiseerde Sharity voor het eerst een Beursvloer in opdracht van Gemeente Ede. Samen met een projectgroep met afgevaardigden uit het bedrijfsleven, sociaal domein en overheid ontstond er een Beursvloer die maar liefst 154 matches opleverde. Door het bedrijfsleven werden 3.558 vrijwillige uren ingezet ten behoeve van maatschappelijke organisaties. De waarde van de matches bedroeg € 254.885,-. 

In 2017 vond op Valentijnsdag de twee Beursvloer Ede plaats. In Cultura kwamen ruim 250 deelnemers bij elkaar vanuit het bedrijfsleven, overheid, onderwijs en maatschappelijk veld. Allemaal met maar één doel; het maken van matches met een gesloten Beurs. Ook hier hadden maatschappelijke organisaties hun 3 meest dringende hulpvragen kunnen indienen en werd het bedrijfsleven gevraagd deze hulpvragen in te vullen door middel van inzet van kennis, kunde, middelen, materialen en netwerk. Aan het einde van de middag waren er 179 matches gemaakt met een maatschappelijke waarde van € 151.370. Besloten werd dit een terugkerend evenement te laten zijn dus in 2019 vond de derde Edese Beursvloer plaats. Deze leverde 109 matches op en werden er 1.641 uren gedoneerd en was de maatschappelijke waarde € 128.670,-. De volgende Beursvloer staat gepland voor 2021.

www.ede.nl | www.beursvloerede.nl

Foto 1 BV Ede
Foto 2 BV Ede
Foto 3 BV Ede
terug naar klanten
©2024 Sharity - REALISATIE: Schmeits websolutions