Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


Resultaat telt!

Op donderdag 21 maart 2019 vond een nieuwe netwerkbijeenkomst plaats van Maatschappelijk Netwerk Ede in het Westhoffhuis in Lunteren. De focus lag op het resultaat van onze inspanningen. Welk effect hebben we en welk verschil maken we iedere dag in het leven van onze klanten, cliënten, leden, vrijwilligers, of bezoekers en de mensen die om hen heen staan. 

Het thema: Resultaat telt!

Sprekers: Beleid, bestuur en werkvloer

Er waren een aantal inspirerend sprekers uitgenodigd. Wietske Oegema, beleidsmedewerker van de afdeling Sociaal Domein van de Gemeente Ede, vertelde over het project ‘Effectgericht werken’ en gekoppelde beleidskaders. Bor Veen, directeur Werkkracht, deelde over de waarde van effectgericht werken, hoe dit binnen Werkkracht vorm heeft en de waarde voor de deelnemers. Vanuit ’s Heeren Loo kwamen Lonneke Lukassen en Anneloes Welvering vertellen over de koppeling tussen effectgericht werken en de dagelijkse werkpraktijk. 

Win-win en open podium

Vervolgens was er een bijzonder moment. Present Ede en Netwerk Dien je Stad ondertekenden live bij ons een samenwerkingsverband op basis van win-win en vertelden daar kort over. En om het resultaat te vergroten, hadden we ditmaal geen pitches gedaan maar een open podium waarbij een ieder de kans kreeg iets voor te leggen zodat er tijdens de netwerkborrel over nagepraat kon worden.

Kortom een zeer afwisselend programma met een bevredigend resultaat!

terug naar nieuws
©2024 Sharity - REALISATIE: Schmeits websolutions