Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


218 knipperende hartjes op Valentijnsdag

De derde editie van Beursvloer Ede, op donderdag 14 februari 2019, zorgde voor maar liefst 218 knipperende hartjes. In het Atrium van Cultura ontmoetten vrijwilligersorganisaties en bedrijfsleven elkaar en dit resulteerde in een schitterend resultaat van 109 matches. De maatschappelijke waarde van de uitgewisselde materialen, expertise en menskracht bedroeg € 103.280,-.

Lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties stapten na de opening van burgemeester René Verhulst onbevangen op elkaar af. In korte speeddates bespraken de deelnemers onderling of ze vraag en aanbod konden uitwisselen. Als twee partijen elkaar vonden, ontstond een match die officieel werd vastgelegd op een matchformulier. Na de bekrachtiging van de match door oud-notaris Palko Benedek (Van Putten Van Apeldoorn Notarissen) kregen beide partijen een knipperend hart. 

Hoewel de beurzen gesloten bleven, werd elke match omgerekend naar een geldbedrag. Frans van Voorst en André Hek van Alfa Accountants rekenden deze ‘maatschappelijke waarde’ uit en kwamen op een bedrag van € 103.280,-. 

De matchmakers krijgen een jaar de tijd om de afgesproken matches daadwerkelijk ten uitvoer te brengen. Zo draagt Beursvloer Ede bij aan de verbinding van het bedrijfsleven met het maatschappelijke veld in Ede. 

terug naar nieuws
©2024 Sharity - REALISATIE: Schmeits websolutions