Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


Jubileum Beursvloer Veenendaal

Op 13 juni 2019 vond voor de 10e keer Beursvloer Veenendaal plaats. In nog geen anderhalf uur matchen zorgden de aanwezige bedrijven en maatschappelijke organisaties voor 109 matches met een maatschappelijke waarde van € 107.703,-. Een prachtig resultaat.

In Van der Valk Hotel Veenendaal kwamen bedrijven en maatschappelijke organisaties uit Veenendaal bijeen om matches te maken. Wat de één over heeft of graag wil delen werd gematcht met een leuke, creatieve of lekkere tegenprestatie.

Zo gaat Gemeente Veenendaal met medewerkers een wandeltoch organiseren voor clienten van Quarijn. Medewerkers van HZW Accountants gaan koken en krijgen als tegenpresatie een High tea. Van Dijk Groenvoorzieningen gaat bij het CJG voor een aantal uur een jongere coachen en ontvangt hiervoor een heerlijke taart.

Ook de maatschappelijke organisaties maakten matches met elkaar. Zo gaat Youth for Christ vrijwilligers leveren aan Bouwdorp voor het opbouwen en begeleiden en krijgen ze daar PR voor terug.

De organisatie Samen voor Veenendaal is zeer tevreden met deze 10e Beursvloer. De sfeer was goed, er werd volop gematcht en er zijn weer nieuwe verbinden gelegd tussen bedrijven en organisaties. Hiermee hebben wij ons doel bereikt. Het komende jaar zullen wij de matches volgen en verslagen, foto's of filmpjes die wij mogen ontvangen van succesvol uitgevoerde matches op deze website plaatsen. Doel hiervan is niet alleen aandacht voor de matchende partijen maar ook inspiratie geven aan hen die er dit jaar niet bij waren. Laten zien hoe gemakkelijk het is een match te maken waarbij je deelt van wat jij hebt.

terug naar nieuws
©2024 Sharity - REALISATIE: Schmeits websolutions