Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


MVO-Makelaar Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal

Steeds meer bedrijven willen niet alleen winst, maar ook een maatschappelijke impact maken. Dat kan heel gemakkelijk door je medewerkers vrijwilligerswerk te laten doen of door materialen die je over hebt een tweede leven te geven bij een maatschappelijke organisatiegoed doel. Het delen van je kennis, kunde, materialen, tijd en netwerk levert namelijk altijd iets op. Geven loont!

Wil jij als Veenendaalse ondernemer advies of ondersteuning bij de invulling van je MVO-beleid? Zoek je passend vrijwilligerswerk voor je medewerkers of wil je aansluiten bij één van de Sustainable Development Goals (SDG’s) en heb je advies nodig? Dan kun je contact opnemen met dé MVO-makelaar van Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal. Angelique Ottens van Sharity heeft zich de afgelopen 14 jaar gespecialiseerd in het ondersteunen van bedrijven op dit gebied en heeft een groot netwerk in het Sociaal Domein. Angelique geeft advies, denkt mee of koppelt jouw bedrijf aan een maatschappelijke organisatie.
Voor BOV-leden zijn deze makelaars-werkzaamheden, die je de weg wijzen en/of op gang helpen, gratis. Wil je Angelique betrekken bij de uitvoering of implementatie van de MVO-activiteiten, dan kan je daar met haar aanvullende afspraken over maken. 

Je kunt Angelique bellen op 06-38351304 of mailen naar angelique.ottens@sharity.eu

terug naar nieuws
©2024 Sharity - REALISATIE: Schmeits websolutions