Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


Kantoormeubilair Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven krijgt tweede leven

De Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) in Veenendaal is deze maand verhuisd. Van de Nieuweweg naar de Smalle Zijde in Veenendaal. 

Bij NOA bleek dat er na een inventarisatieronde bureau's, ladekasten, archiefkasten, vergaderstoelen, vergadertafels en verrijdbare whiteboards over waren. In principe spullen die nog best een ronde mee kunnen. Als als je dan oog hebt voor circulair ondernemen of gewoon tegen verspilling bent ga je voor deze spullen een oplossing zoeken. Bij NOA vonden ze het een goed idee om deze spullen te doneren aan vrijwilligersorganisaties uit Veenendaal. Een geweldig plan! Vervolgens dan de uitvoering. Eerst inventariseren welke organisaties er in Veenendaal zitten. Hen vervolgens benaderen met de vraag of ze behoefte hebben aan kantoormeubilair of andere kantoorspullen. Dan vervolgens inventariseren wie wat wil hebben en daarna regelen dat alles wordt opgehaald. Erg tijdrovend. 

Het kan ook anders. Je belt ons en laat weten dat je spullen hebt waarvan je wilt dat ze goed terecht komen en maakt gebruik van ons netwerk. Een stuk efficiënter dan het zelf uitzoeken. Dat deden ze bij NOA. Inmiddels staat het meubilair bij o.a. MOMOtheaterwerkplaats, Buurthuis De Driehoek, ICF/Taalhuis, Netwerk voor Jou, Zidiris en Baptistengemeente De Rank. Heel circulair maar ook heel dankbaar. Dank aan Hennie en Gert voor de fijne samenwerking!

Gaat jouw bedrijf verhuizen, herinrichten of hebben jullie gewoon spullen over en wil je dat deze goed terechtkomen. Laat het ons weten. Bel ons op 06-38351304 of stuur een mail aan angelique.ottens@sharity.eu

terug naar nieuws
©2024 Sharity - REALISATIE: Schmeits websolutions