Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


4e editie van Beursvloer Ede

Na ruim 3 jaar was daar dan eindelijk weer een Beursvloer in Ede. Op donderdag 9 juni 2022 waren we te gast op de CHE en zagen veel nieuwe gezichten. Niet alleen bij de organisaties maar zeker ook bij de bedrijven. 

Tijdens deze 4e editie zijn er 51 matches gemaakt. De maatschappelijke waarde hiervan is uitgekomen op € 120.925. Naast materialen zijn er ook uren die het komende jaar worden ingezet. Uren waarbij er wordt geklust, activiteiten worden georganiseerd of kennis wordt gedeeld. Het totaal aantal uren die het komende jaar worden ingezet is 1.752. Een prachtig resultaat!

Tijdens de netwerkborrel werden er nog heel wat visitekaartjes uitgewisseld. We kijken vaak naar het aantal matches of de waarde die het oplevert. En die zijn zeker niet onbelangrijk. Echter de verbindingen die we leggen op een Beursvloer tussen bedrijven en organisaties én organisaties onderling, zijn vaak voor langere tijd en leveren meer op dan die ene match waar het mee begon.

Op de website van Beursvloer Ede kun je lezen welke matches er zijn gemaakt, kun je foto's bekijken of het filmpje afspelen www.beursvloerede.nl

Ben jij werkzaam bij een bedrijf of maatschappelijke organisatie in Ede of doe je er vrijwilligerswerk? Zorg dan dat jij er de volgende keer ook bij bent.

Wil jij in jouw stad ook een Beursvloer organiseren? Dat kan! Bel met Angelique Ottens op 06-38351304. Zij helpt je graag op weg. 
 

terug naar nieuws
©2024 Sharity - REALISATIE: Schmeits websolutions