Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


Een mooie Beursvloer in Meierijstad

Op donderdag 7 april 2022 vond de 4e editie plaats van Beursvloer Meierijstad. We waren te gast op het Elde College. Zo'n 60 deelnemers vonden elkaar op de Beursvloer en wisselden een uur lang vraag en aanbod met elkaar uit. 

Voordat wethouder Rik Compagne de Beursvloer officieel opende met een slag op de gong waren de eerste matches al gemaakt. UIteindelijk sloeg Pieter Snelleman rond 17.40 uur op de gong om het matchproces te beeindigen. Tijdens het dankwoord waarin diverse mensen in het zonnetje werden gezet werden er nog eens 5 matches gemaakt. Dat zorgde voor een eindtotaal van 71 matches. De maatschappelijke waarde van de matches kwam uit op ruim € 200.000.-.

Benieuwd naar de 71 matches? Klik dan op deze link MATCHLIJST BEURSVLOER MEIERIJSTAD 2022  Van het Beursvloerevenement is een prachtige aftermovie gemaakt door Vossenberg Producties. Die bekijk je hier: AFTERMOVIE BEURSVLOER MEIERIJSTAD 2022

Wil jij in jouw gemeente ook een Beursvloer organiseren? Bel met Angelique Ottens op 06-38351304. Zij helpt je graag op weg.

terug naar nieuws
©2024 Sharity - REALISATIE: Schmeits websolutions