Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


10e Bossche Beursvloer was een feestje

Op donderdag 19 mei 2022 vond de 10e editie van Beursvloer 's-Hertogenbosch plaats. Reden voor extra feestelijk aankleding van de zaal met kleurrijke (biologisch afbreekbare) ballonen, een lange rode loper, prosecco en een speciaal voor ons ontworpen oetelpot (Cor Unum) als waardering voor onze trouwe VRIENDEN.

We waren te gast in het nieuwe pand van het Koning Willem I College. Ruim 60 organisaties zijn door de aanwezige bedrijven geholpen met kennis, helpende handjes, materialen en netwerk. Er werd 1,5 uur lang druk met elkaar gesproken en onderzocht of er een 'match' mogelijk was.

Een viertal matches werden beloond met een paar echte 'Bossche sokken'. Sokken ontworpen door een (ex)dakloze uit 's-Hertogenbosch, waarbij voor ieder verkocht paar sokken, een extra paar sokken wordt gedoneerd aan Quiet of Het leger des Heils.

De slag op de gong beëindigde het matchproces waarna het eindresultaat kon worden berekend: 163 matches met een maatschappelijke waarde van € 298.214,-.

Kijk voor meer informatie, foto's, film of matches op www.beursvloerdenbosch.nl

Wil jij in jouw stad ook een Beursvloer organiseren? Dat kan! Bel met Angelique Ottens op 06-38351304. Ze helpt je graag op weg!

 

terug naar nieuws
©2024 Sharity - REALISATIE: Schmeits websolutions