Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


Qredits Coach

Sinds september 2022 coach ik (startende) ondernemers die bij Qredits een microkrediet hebben ontvangen. Ze kunnen mij inschakelen bij vragen over marketing & communicatie, netwerk bouwen, persoonlijke effectiviteit en sociaal ondernemen. Het is heerlijk om je kennis als zelfstandig ondernemer over te dragen en daar een ander mee te helpen. Alle valkuilen delen waar je bent ingelopen en alle successen die je hebt gehad delen. En het is mooi te zien dat je daar een ander mee helpt succesvol te zijn. 

Wil jij jouw ondernemersskills ook inzetten voor een andere ondernemer? Kijk dan even op https://qredits.nl/coaching/aanmelden-als-coach/qredits.html

Qredits is een prachtig bedrijf dat helemaal aansluit bij mijn eigen visie op ondernemen namelijk iedereen met een goed idee proberen te helpen dat te verwezenlijken i.p.v. te kijken naar 'whats in it for me' of 'zo veel mogelijk winst behalen'. De vier kernwaarden van Qredits zijn dan ook één op één over te nemen voor waar Sharity voor staat. Ik hoefde dus niet lang na te denken toen ik de vraag kreeg om vrijwillig ondernemerscoach te worden.

Meer over Qredits

In een wereld waar het draait om winst, kijken wij naar jou als ondernemer. Ons doel i som jouw dromen mogelijk te maken. Vertrouwend op de kracht van het ondernemerschap, de kracht van een goed idee. Daarbij kijken we naar de mogelijkheden in plaast van de onmogelijkheden van een onderneming. Qredits heeft een bijzondere positie in de financiële markt. Wij zijn geen bank, maar een stichting en zijn er dus niet om winst te maken, maar om winst te laten maken. Dat scheelt één woord maar daarmee de wereld.

De voordelen van Qredits.

  • geen winstoogmerk
  • persoonlijke aanpak
  • begeleiding door ervaren vrijwillige coaches
  • handige ondernemerstools
  • samenwerking met betrouwbare partners
  • onafhankelijke kredietverstrekker


De missie van Qredits is vertaald in 4 kernwaarden:

Verbinden
Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan een actief netwerk van bedrijven, maatschappelijke organisaties en vrijwilligers. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen. En verbinden de ondernemer met onze partners.
Persoonlijk
De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten. We komen bij de klant thuis en kijken samen naar de plannen en mogelijkheden. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.
Sociaal
Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Ons doel is het toegankelijk maken van ondernemerschap. Daarbij zijn we een stichting zonder winstoogmerk. We willen mensen helpen bij het realiseren van hun passie én als dat nodig is bieden we hen een tweede kans.
Zakelijk
We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Onze dienstverlening is gericht op het voortbestaan van de ondernemer. We hebben een levensvatbaar business-model dat leunt op het succes van onze klanten.

https://www.youtube.com/watch?v=6ZSu_L3TNaw&t=360s

 

terug naar nieuws
©2024 Sharity - REALISATIE: Schmeits websolutions