Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


Het Hart van de FoodValley komt samen bij Maatschappelijk Netwerk Ede

Sharity mag als projectleider met veel plezier de netwerkbijeenkomsten van Maatschappelijk Netwerk Ede voor de brede welzijnsorganisatie Malkander organiseren. Inmiddels stond na 3 jaar alweer de 12e netwerkbijeenkomst op het programma. 15 maart was de netwerkclub voor maatschappelijke organisaties die actief zijn in de gemeente Ede te gast in hartje Ede bij zalencentrum Rehoboth met een overheerlijk thema: 'Food'.  Voor de foto's klik hier.

Delen, delen, delen

De 70 deelnemers kregen een introductie over de FoodValley en de verbindende kracht van eten van Anne Ottens. Coördinator vanuit de afdeling Food van het Cluster Gezond & Bewust. Anne zit in de talentenpool van de Gemeente Ede en dat was goed te merken. Ze verzorgde een strakke presentatie gevolgd een interactieve sessie met de deelnemers aangestuurd door Matthijs. 28 deelnemers deelden 'en public' hoe hun organisatie eten inzet als instrument in het werk met hun klanten, voor een onderling leereffect. Zeer veelzijdige inbreng. Van een receptenapp, tot een filmfestival over eten, tot een nog te organiseren tentoonstelling over food van het historisch museum, tot maaltijden van inloopcentra en lifestylecoaching vanuit Sportservice Ede. 

Smaakt naar meer

Genoeg om over na te praten, dus na het inhoudelijke programma werd er nog stevig genetwerkt en geborreld. Dankzij alle aanwezigen een zeer inspirerende, wervelende en ontmoetingsrijke netwerkbijeenkomst. Dat smaakt naar meer en dat komt er natuurlijk ook! 7 juni staat de volgende netwerkbijeenkomst op het programma in de Raadszaal in Ede over 'Laagdrempelige ontmoeting en eenzaamheid'. 

terug naar nieuws
©2024 Sharity - REALISATIE: Schmeits websolutions