Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


Jubileumeditie Beursvloer Ede 2023

Op donderdag 5 oktober 2023 stelde ROVC TechCenter hun ruimte beschikbaar om de 5e editie van Beursvloer Ede daar te beleven. Er zijn uiteindelijk 76 matches gemaakt met een maatschappelijke waarde van € 146.000. Naast de materialen die er geschonken zijn, wordt door het Edese bedrijfsleven het komende jaar maar liefst 1.822 uur ingezet bij maatschappelijke organisaties.

De eerste match was al gemaakt voor de gong had geslagen. Eigenlijk zoals bij elke Beursvloer het geval is. Men staat namelijk tijdens de ontvangst ook al te netwerken en (stiekem) te matchen. Nadat wethouder De Pater een slag op de gong had gegeven werd er ruim één uur gematcht tussen de deelnemers. In tegenstelling tot de vorige editie, net na corona en daardoor ook minder druk, stond er als snel een rij voor het podium met ingevulde matchformulieren. De vrijwilligers van Malkander, notaris Kristel Jansen en de heren van Alfa Accountants moesten flink doorwerken.

De projectgroep van Beursvloer Ede is tevreden. Er waren weer meer deelnemers dan vorig jaar, veel nieuwe bedrijven en organisaties die de Beursvloer weten te vinden en het aantal matches is ook gestegen (vorig jaar waren het er 51).

Op de website van Beursvloer Ede kun je lezen welke matches er zijn gemaakt, kun je foto's bekijken of het filmpje afspelen: www.beursvloerede.nl

Ben jij werkzaam bij een bedrijf of maatschappelijke organisatie in Ede of doe je er vrijwilligerswerk? Zorg dan dat jij er de volgende keer ook bij bent.

Wil jij in jouw stad ook een Beursvloer organiseren? Dat kan! Bel met Angelique Ottens op 06-38351304. Zij helpt je graag op weg. 

terug naar nieuws
©2024 Sharity - REALISATIE: Schmeits websolutions