Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


KONE DOET DAG

Op vrijdag 23 juni 2023 ging een team van KONE aan de slag bij Reinaerde in Veenendaal. Reinaerde had op Beursvloer Veenendaal diverse materialen bij elkaar gematcht om een mooie overkapping te bouwen. Dat kwam het team van KONE doen. Maar daar bleef het niet bij.

Het team van KONE ging ook aan de beits, maakte een afscheiding in de tuin door het plaatsen van palen en heeft diverse planten in bakken gezet. Het weer zat ontzettend mee deze vrijdag. Het was gelukkig niet te heet. Reinaerde zorgde voor de inwendige mens met drankjes, gebak, een heerlijke lunch en nog een borrel. 

Aan het einde van de middag zag de tuin er geweldig uit. Stond de overkapping klaar voor gebruik en was het team moe maar voldaan. Volgend jaar weer!

Afbeelding met boom, buitenshuis, schaduw, grondAutomatisch gegenereerde beschrijvingAfbeelding met buitenshuis, gras, boom, tuinAutomatisch gegenereerde beschrijvingAfbeelding met buitenshuis, kleding, persoon, boomAutomatisch gegenereerde beschrijvingAfbeelding met buitenshuis, boom, gras, plantAutomatisch gegenereerde beschrijving

terug naar nieuws
©2024 Sharity - REALISATIE: Schmeits websolutions