Sharity, maatschappelijk organisatiebureau voor

Ondernemen met hart, hoofd en handen.


Een tijd van gaan...

Na een energieke en plezierige samenwerking van 5 jaar verlaat Matthijs per 1 juli 2018 Sharity om aan een nieuw avontuur te beginnen. Samen kijken Angelique en Matthijs terug op mooie jaren waarin Sharity is doorgegroeid tot hét Beursvloerbureau van Nederland. Met als bekroning de overname van het Beursvloerconcept van Movisie en ABN-AMRO.

Matthijs heeft de afgelopen 3 jaar Maatschappelijk Netwerk Ede (Netwerkclub voor Maatschappelijke Organisaties) tot een stabiele club voor maatschappelijke organisaties gemaakt met ruim 80 leden. Ook na zijn vertrek bij Sharity bijlft Matthijs in 2018 hiervan projectleider.

In zijn jaren bij Sharity heeft hij de voorliefde voor sociaal ondernemen opgedaan. Niet in de laatste plaats dankzij het lesgeven over sociaal ondernemen aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. “Sociaal ondernemen is het beste van twee werelden en heeft in mijn ogen de toekomst. Ik start met een bedrijf waarmee ik nieuwe startups opzet met zorgorganisaties voor hun cliënten o.a. vanuit de Lean Startup Methode. Daarnaast heb ik als doel om vanaf 1 januari 2019 in de gemeente Ede in samenwerking met een zorgpartner een spellijn te ontwikkelen voor en door mensen met een beperking. De businesscase hiervan slaat aan en de gesprekken vorderen uitstekend”, aldus Matthijs.

Meer informatie over dit nieuwe avontuur is te vinden op www.opzorg.nl (per half juni actief). Matthijs blijft ook na 1 juli telefonisch bereikbaar op 06 - 46 29 84 56. Per e-mail kunt u hem bereiken op mvertegaal@gmail.com.

Angelique: "In de afgelopen vijf jaar hebben Matthijs en ik veel van elkaar geleerd en prettig samengewerkt. Ik wens hem veel succes met het neerzetten van een eigen bedrijf in Ede. En Ede ligt natuurlijk naast Veenendaal dus we blijven elkaar zeker tegenkomen."

terug naar nieuws
©2024 Sharity - REALISATIE: Schmeits websolutions